Namaste!

Kirjoitin joogasta  ja kiipeilystä vuosi sitten. Joogainnostus jatkuu edelleen. Joogatessa pystyn rauhoittumaan ja sulkemaan ulkomaailman hälinän pois puhumattakaan siitä, että liikkuvuus on lisääntynyt merkittävästi.

Itse tykkään joogata kotona, koska voin tehdä setin juuri silloin kuin itselle parhaiten sopii. Reissussa tuli joogattua milloin missäkin. Aamuihin tykkään ottaa lyhyitä ja rennompia settejä, iltasella voi sitten vähän haastaakin itseään. Laitan tähän muutaman oman lempparin kommenttien kera. Järjestys on helpoista haastavampaan.

20 minuuttia

Miellyttävä flow. Sopii aamuihin!




Tästä tuli heti ekalla kerralla lemppari! Sopii energisiin aamuihin.




Yli 1 tunti

Kun on enemmän aikaa ja kaipaa enemmän haastetta. Hyvä flow ja harjoittaa tehokkaasti liikkuvuutta. Ei aloittelijakamaa.

Kommentit

  1. Kiitos linkeistä

    Kokeilin aamuun passelia ohjelmaa ja voi kiesus millaiseksi rautakangeksi on tullut muututtua :-/ Aamulla tuskin taipuisin tätäkään vähää. Hermosto on hullun kireä ja lihaksisto löllöpyllyä. Totuuden isku vasten kroppaa.

    Noooh, jostainhan se kiipeilykin lähti, joten kyllä kai sitä notkistuukin työtä tekemällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan oli samat fiilikset kun ekaa kertaa kokeilin joogaa! Ja muistan kun alotin aamujoogat. Olipa tuskaa! Selkäongelmia ollut vuosikausia ja just sitä hermostollista kireyttä. Mut tuloksia alkoi tulemaan nopeasti liikkuvuuden kannalta, liikkeet tuntuu aina vähän helpommilta ja pikku hiljaa taipuu vähän enemmän, on vähän vähemmän kireä. Mut ennen kaikkea mulla on nykyään paljon vähemmän päänsärkyjä, selkä- & niskakipuja ja huimausta!

      Youtubesta löytyy paljon hyviä 15 minuutin beginner ohjelmia, Yoga journal to go:lla on hyviä :) Ja aamujoogat on tosi hyviä (tekee vaan tarpeeks lempeen ohjelman), loppupäivä on hyvä fiilis kropassa.

      Poista
    2. Tässä vielä linkki helppoon ja mukavaan 15 minuutin joogaan. Saman soittolistan video nro 6 on myös miellyttävä sarja.

      https://www.youtube.com/watch?v=25H3cWIMXwY&list=PL4920B43AFF633795

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit