Kiipeilypummeille [Cala Gonone]

Biitsi, meri, bileet ja kivi. Cala Gononessa järjestys menee näin, mut meillä prioriteetteina on kivi, kivi, kivi ja kivi. Yksi neljästä oikein. Sitä paitsi biitsillä ei oikein saanut arskaa, meri oli kylmä ja bileet tulee vasta kun turistitkin. Lleidan seudun jälkeen kiipeilyfiilikset on ollut aika alavireisiä ja muutamaa hienoa linjaa ja paria cragia lukuunottomatta vire ei kauheesti noussut. Saatiin kyllä hauskaa kränkkäysseuraa, tackar Aki H.

Biddiriscottain luola.

Heikki ja todella hieno 7a+.

Kohti kruksia. © Aki H.

Klippi. © Aki H.


Kruksivääntöä. © Aki H.

Ei menny. © Aki H.

Uudestaan kruksiin. © Aki H.

Ei menny ja siihen jäi. © Aki H.

Yläköysittelyhän ei ole mitään oikeaa kiipeilyä, mut poikkeuksellisesti julkaistaan nyt pari fotoa 6c "projektoinnista" Cala Fuilissa. Kerta riitti, ei niin hieno reitti, että haluis lähtee kunnolla työstää. © Aki H.

© Aki H.

© Aki H.

Ajankulun seuraamattomuudesta voi seurata se, että jääkaappi ja ruokavarastot on tyhjinä ja edessä kaksi pyhäpäivää. Akin avustuspaketti auttoi jaksamaan. Bruschettina meni heti ja oli hyvää myös ilman leipää! Tackar och bockar!
Yksi hienoimmista sektoreista oli Buchi Arta, josta löytyi kompaktia kalkkikiveä aina 35 metriin asti. Kuva ei tee oikeutta paikan hienoudelle. Pulttiväli on osalla reiteistä aika kuumottava ja greidit vähän mitä sattuu. Saksalaiset olivat juuri liidanneet 6c:n ja arvioivat sen helpommaksi kuin sillä hetkellä työstön alla olevan 6a+:n. Heikki liidasi 30m 6a:n, joka oli aika kaukana 6a:sta, ehkä 6b tai jopa plussa päälle olis lähempänä todellista greidiä.
Buchi Artalla touhusi villejä sikoja. Vähän kuumotti, kun ei tiennyt mikä elukka siellä puskissa kahisee.
Ziu Martinen luolia & kivibiitsi Cala Gononessa.

Kommentit

  1. Hienoja kuvia ja kiintoisaa seurata teidän Euroopan valloitusta.

    Akin kanssa soiteltiin tuossa pari päivää sitten ja naurettiin tälle teidän tapaamiselle. Kuinka todennäköistä on törmätä "tuttuihin" jossain täysin muualla kotoa katsottuna. En ainakaan rahojani menisi laittamaan kiinni siihen vedonlyöntiin.

    Pitäkää lukijat ajantasalla. Tacktack..

    VastaaPoista
  2. Kuvista kiitos Akille. Espanjassa niitä Areenalta tuttuja naamoja näkyi, mut oli tää yhteentörmäys Sardiniassa kyllä aika sattuma.

    Yritetään saada blogipäivityksiä aina kun ehtii ja pystyy :-)

    VastaaPoista
  3. On se vain hassua kun jossain toisella puolella maailmaa tapaa tutun naaman! :D
    Hienoja kuvia taas. Tuo Cala Gonone ei taida olla etelä Espanjassa?!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit