Kivi, metsä, harjat

Sain työstettyä parit projektit alta pois, hyvillä mielin käytiin vähän scouttaamassa. Suhteellisen mukava alkusysäys kaudelle. Pääsiäisreissun jälkeen pitäisi alkaa rakentaa jonkinlaista kestävyyskuntoa heinäkuun sportti- ja multipitch-kiipeilyjä ajatellen.

Koivusaaren blocilta kävin työstämässä Platoon 6C:n tokan session kolmannella yrkällä,kaikkiaan alle 10 yrkkää. Suosittelen reittiä! Haukilahdesta taskuun jäi Enkeli ss 7A parilla sessiolla, softihan tuo taitaa olla, vaikka pidemmälle väelle aloitus kahdesta krimpistä voi olla suhteellisen nihee. Olin topissa niin loppu, että kädet lähti alta ja piti käyttää vähän mahakitkaa. Suosittelen molempia, sekä Enkeliä että Enkeli ss:ia, tykkään! Lisäksi fläsäytin ensimmäisen suomi-6B:n: Betaa ei heru! Olisin ottanut kuvan, mut tällä kertaa betaa ei heru. Molempiin mestoihin jäi projektia tulevaisuuteen: Sakai Direct (niin lähellä, muttei kuitenkaan) ja kaksi joihin en ole vielä koskenutkaan (paitsi vähän hivelly ja tutkinut lähtöotteita): Positiivinen yllätys 7A+ ja Munat 7A. Reissu häämöttää, joten nuo projektit jää odottelemaan syyskitkoja.

Käytiin lauantaina scouttaamassa mökin viereisiä kallioita. Kyllä sieltä linjaa löytyi, mut kivi on superkarheaa rapakiventyylistä. Nahka lähtee nakeista alta aikayksikön. Ja enpä olis uskonut kuinka rankkaa puuhaa harjaaminen voi olla. Isot rispektit kaikille, jotka ahkerasti harjailevat!

Suomalaisessa metsässä on vaan sitä jotain.
Halkeama ja kantit molemmin puolin. Halkeamaan ei nakit mahdu, sellasta kapeeta ja flarettavaa, aika hintsua, mutta ylhäällä vähän muotoakin. Halkeamalinjan ländingi on vähän huono, mut tästä tulee vielä projekti. Veikkailtiin, että kyllä tuo kutonen taitaapi olla.
Harjaaminen oli aika hikistä puuhaa. Sammaleen alta paljastui kapea kräki, taitaa olla sellanen positiivinen nelosen linja.
No eiköhän tässä oo jo ihan tarpeeksi harjailtu!
Heikki harjasi oman linjansa, mä vähän jeesin: siitä sai vähän enemmänkin kun lämpät!
Komia lippa!
Mankka, kengät ja yrkkä.
Ja tohon tulee sit huukki... Ei oo trikkikuva,ja takareidessä piukotti seuraavana päivänä.
Hyvästä lipasta ja kahvoista huolimatta mantteli lipan päälle ei ollutkaan ihan helppo juttu. Karhea kivi rouhi nakkeja ja fa jäi tekemättä tältä erää.
Herrasmiehenä Heikki antoi tsäänssit varastaa reitin fa. No ei se ollu lähelläkään.
Taidekuva kannosta.

Kommentit

Suositut tekstit