Treenipäiväkirja: lepoviikko 39

Tää viikko oli lepoviikko. Kevyttä treeniä, jotta kroppa pääsee lepäämään. Mut pää ei tahdo oikein uskoa, et nyt pitäis levätä. Kiikut oon yrittänyt pitää kevyinä ja pitänyt välissä pitkät levot. Ja kiivenny mitä mieli tekee.

Ma puntti 1,5h
Ti boulderointi 2,5h
Ke pyöräily 30min ja jooga 30min
To jooga 30min
Pe jooga 30min ja kiikut 3h
La jooga 30min ja kiikut 3h
Su jooga 30min, pyöräily 30min ja jooga 30min

Konalan keivillä kiikuin vihreän 6b:n. Muuvit meni tokalla yrkällä ja veikkaan, että greidi olis lähempänä 6a:ta. Mulle sopiva pitkähkö & hänkki kahvoilla. Salmisaaressa timakan 6c:n boulderin vika muuvi jäi parikyt senttiä vajaaksi, mut oli sekin meikäläiselle jo sellanen suoritus, et teki mieli paukutella henkseleitä.
Oon ihan vannoutunut Miura Vs Womanien fani, mut boulderoinnissa nousee esiin niiden heikkoudet. Panostin 5.10 Blackwing Woman kenkiin. Nää on agressiivisemmat ja näillä saa paljon paremmat heel- ja toehuukit. Lisäksi tosi herkkä tunto. Sopii hänkeille ja boulderointiin, mut pystyseinillä Miurat voittaa. Täydentää hyvin Miurojen puutteita ja päinvastoin.
Luin jostain, että kun pakastetun banaanin soseuttaa siitä tulee melkeen ku jäätelöä. Ajattelin kokeilla. Mut siis kannattiko laittaa kuorineen pakastimeen?
No tein sit perussmoothien huoneenlämpöisestä banaanista, pakastemansikoista ja -vadelmista, kaurahiutaleista ja piimästä ja sunnuntain kunniaksi sekaan pieni liraus Amarula-likööriä. Sit teharilla juomaksi - omnom!

Kommentit

  1. Tuo vihreä reitti on just kiva. En ole vielä ylös asti päässyt mut melkein. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit