Ruokapäiväkirja & salienkka

Sunnuntai oli lepopäivä. Ei niin raamatullinen kuin miltä se kirjoitettuna kuulostaa. Maanantaina kävin salilla vähän kesyttämässä rautaa. Nyt syksystä alkaen on maanantaisin duunissa klo 13 punttipäivä, että ihan palkallisella ajalla pääsee treenaamaan. Alkulämpän jälkeen vetäsin oman salienkan. Leukoja leveällä myötäotteella meni 13 ja koko lopputreeni menikin hirveessä nosteessa :)

Lepopäivinä syödään kevyesti protskua ja hitaita hiilareita. Kaikki korkeen GI:n hiilarit menee fläsäksi, jos niitä ei hyödynnä (liiku), siis lepo- & mässypäivä ei voi olla samana päivänä. Tosin mulla ei ole koskaan mässypäiviä. Kyllä sen huomaa, jos niitä mässypäiviä meinaan on.

Aamupala
Raakapuuro (lemppari aamiainen!)

Pieni kourallinen pähkinöitä
1,5 dl kaurahiutaleita
2 dl maustamatonta jogurttia
1 rkl Juntulan Karpalo-ohramuroja

Sekoita ja anna turvota. Jos ei malta odottaa, niin pitää muistaa juoda reilusti, sillä kaurahiutaleet turpoaa vasta vatsassa. 

Raakapuuro on lemppariaamupala.

Lounas / päivällinen
Kasvisfetakanaa uunissa

Maustamatonta broilerin rintafilettä 125g per ruokailija
Valikoiden kasviksia ja juureksia: Munakoisoa, porkkanaa, lanttua, zuccinia, punasipulia, paprikaa, tomaattia
Fetaa yrttiöljyssä (kastikkeineen)
Tomaattimurskaa

Kanat maustoin ensin Santa Marian Chicken & Steak mausteella. Sitten kaikki vuokaan sekaisin ja lisätään vettä, kunnes kaikki ui. Uuniin 180-200 astetta ja pari tuntia.

Setistä riitti sekä lounaalle & päivälliselle.

Iltapala
Rahkaherkku

Kermaviiliä
Maitorahkaa
Boysenmarjoja & vadelmia (pakaste)
Kaurahiutaleita   

Kaikki sekaisin ja herkuttelemaan!

Välipalaksi kasviksia ja hedelmiä mielen mukaan.

Kommentit

Suositut tekstit