Don't hangdog! | Treenipäiväkirja vko 31/12

Ma Boulderointia 3h sisällä
Ti Lepo + venyttely
Ke Lepo + venyttely
To Köysittelyä 1h + boulderointia 2h sisällä
Pe Lepo + venyttely
La Köysittelyä 3h sisällä
Su Köysittelyä 3h Kauhalassa + venyttely

Lisäksi ma-pe työmatkapyöräilyä noin 35-40 min/pvä

Duunit alkoivat ja arkeen paluuta helpotettiin kiipeilemällä sisällä, Areenalle kun pyöräilee noin 10 minuutissa. Sisäkiipeilykin maistui ihan hyvälle.

Maanantaina vedin volyymia ja dynoreittiä. Ei mee vieläkään, jää noin 5cm vajaaksi. Saan sormenpäät otteen reunalle, mut en yli. Heikki menee iisisti vajaasta 90kg:sta huolimatta. Tosin mä joudunkin suhteellisesti ponnistamaan noin 30-40 cm korkeammalle kuin perusheebot, joten projekti on mulle melko tiukka dynon osalta. Mut hei, hyppiminen on kivaa! Tiistaina ja keskiviikkona ei ollutkaan ihan niin kivaa, sillä en meinannut saada duunissa edes papereita nidottua, forkuissa vihloi penteleesti. Selkeesti liian pitkä tauko (n. 4 vkoa) boulderoinnista.

Forkut ei ollu vielä torstaiksikaan palautunut ja hirveä vihlonta jatkui, eikä köysittely sujunut. Pienen rutinan jälkeen vaihdettiin boulderointiin, lyhyempi jaksotus ei vetänyt forkkuja niin pahasti hapoille. 6C:n sisäboulder jäi paria muuvia vajaaksi, tuoreemmilla käsillä sit.

Lauantaina liidailin iisejä, hapotti edelleen. Roikuin kisaseinän mustan 6b:n, aika softi. Alku ja loppu ainakin on jotain 5a-5b, katto-osuus negaa traverssia isoilla kahvoilla. Teknisesti ei mitenkään vaikee (oisko siinä parhaillaan ehkä 5c muuvia?), katossa muutama raskas klippi. Mä huilasin neljän klipin kohdalla, koska katto tosiaan oli raskas, mut ei kyllä mitenkään pahasti pumputtanu. Ei halunnu tulla köyteenkään, ois koko homma menny alusta. Toisaalta se olis reilua, se joko menee tai ei mee, mut ei mitään doggailua. Every Time You Hang On Gear, God Kills A Puppy, so don't hangdog! Julmaa.

Sunnuntai oli ainoa ulkopäivä?! Tuntuu vähän kurjalta heittää hukkaan Suomen lyhyt kesä sisäkiipeilyllä. Kiipesin yliksellä 5c:tä ja liidasin 'Juustosarvi' 5c:n, jonka aiemmin oon menny saittina, nyt bygi pahasti. Tuli mentaaliblokki kruksin kohdalla. Heikki työsti reittiä 'Don't lay back' 5- ja tuli köyteen useamman kerran. Pakit helpon greidin reitiltä otti kyllä egolle, meinas gearit lähtee myyntiin. Ehkä reitin nimeä pitäis uskoa, eikä lähtee leiskaamaan... Heikki liidas myös 'Tikankolo' 5c:n, joka on mulle sandbagi, mä en osaa lukee reittiä lainkaan. Mut Heikki löysi lopulta melko nopeesti ne muuvit ja sit se onki ihan greidinsä mukainen. Mä ylistelin ja ehkä redpointtaan sen ens kerralla. Projektille (Baby Steps 6b) annoin vain haikean katseen: ei tänään, mutta vielä tänä vuonna.

Kommentit

Suositut tekstit