Retkiruokahifistelyä: mustaa tagliatellea & pestoa

Retkiruokahifistelyä Reventeenvuorella. Tagliatelle on pastaruoista helpoimpia nautiskella sporkilla. Pestopasta on aina helppo ja hyvänmakuinen, raejuustosta saa ateriaan protskua. Kyllä nyt jaksaa kränkätä!


Valmista 10 minuutissa.
2 annosta.

5 kerää mustaa tagliatellea (värjätty mustekalan musteella - en värjänny ite, ostin Pirkka tagliatellea)
2-3 rkl pestoa
10 aurinkokuivattua tomaattia + tomaattien öljyä
1 purkki raejuustoa

1. Laita retkikeittimeen 5dl vettä ja tagliatellekerät (retkeillessä syömistä helpottaa, jos tagliatellea murskaa hieman ennen keittämistä. Näin ruokailu sporkilla sujuu sotkematta.)
2. Keitä tagliatellea, kunnes se on al dente. 
3. Kaada pois vesi.
4. Lisää loput ainekset (älä lämmitä), sekoita ja tarjoile.

Kaloreita per annos: noin 400 kcal, makroravinnejakauma (P/H/R): noin 35/40/25, proteiinia noin 25g.


Kommentit

Suositut tekstit