Lomaviikko urheiluopistolla

Talviloma alkaa olemaan takana päin!

Talvilomakohteena oli tällä kertaa Suomi, Wärtsilän mökki Kuortaneella. No ei se oikeasti ollut mikään mökki, vaan karkeasti 150 neliön lukaali. Tilaa oli mukavasti, mutta kyllä kunnon mökkitunnelma aina voittaa.

"Mökki"

Mökin terassilta...


Lomaviikko kulki siis mukavasti mökkeilyn, saunomisen, ruoanlaiton, grillailun ja Chuckin ensimmäisen tuotantokauden merkeissä. Siinä ohella sitten päivittäinen ulkoilu, kiipeily, salitreeni ja muu puhde piti energiaa mukavasti yllä.

Paluumatkalla jäimme kahdeksi yöksi Tampereelle ja tutustuimme myös Tampereen Kiipeilykeskukseen. Ihan mukava uusi tuttavuus, vaikka seinät olivatkin matalia. Reittejä oli kohtalaisesti ja seiniltä löytyi muotoja. Boulderointimahdollisuudet keskuksessa olivat kiitettävät. Alla olevat boulderointikuvat on otettu Pasilan Cavella.


Kommentit

  1. Mä kuulin kanssa yhdeltä tuttavaltani hänen talvilomaviikostaan jollain urheiluopistolla. Kuulosto kyllä huippuhyvältä tavalta viettää viikko: hyvää ruokaa, muakavasti monipuoista liikuntaa, hierontahoitoja, saunomista jne. Aiai, sellainen kyllä maistuisi tännekin :)

    VastaaPoista
  2. Aktiiviloma on kyllä parasta lomailua :) Toiset tykkää löhötä rannalla, toiset tykkää touhuta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit