Ruokapäiväkirja: hyvää tofusta?

Ihan oikeasti? Ihan oikeasti.


Valmista 25 minuutissa.
4 annosta.

Ainekset:
Paketti maustamatonta tofua
3 rkl soijakastiketta (kahdessa osassa)
0,5 dl kasvislientä (tai kasvisliemikuutio)
2 rkl korppujauhoja
1,5 rkl seesamiöljyä (tmv)
3 isoa kuppia paloiteltua kiinankaalia
1-2 paloiteltua punaista paprikaa 
2 rkl tuoretta hienonnettua inkivääriä
Nuudelia

1. Aseta tofut talouspaperin päälle ja kuivata varovasti painellen. Mausta 1 rkl soija kastiketta ja anna imeytyä.

2. Sekoita kulhossa 2 rkl soijakastiketta, kasvisliemi ja korppujauhot. Jätä odottamaan.

3. Lämmitä 1 rkl öljyä isossa pannussa, lisää tofu ja ruskista. Siirrä tofu pois pannusta.

4. Lisää loput 0,5 rkl öljyä pannuun ja lisää kiinankaali, paprika ja inkivääri. Paista 2-3 minuuttia ja hämmennä samalla.

5. Lisää korppujauhoseos ja paista noin 1 minuuttia kunnes seos paksuuntuu. Lisää tofu. Tarjoa keitetyn nuudelin kera.

Kaloreita per annos: 380. Proteiinia 22g.

Kommentit

Suositut tekstit